Våra katter 

Vi har nu två katter på gården. Det är Wilma och  Mario. Det roliga är att de faktiskt är föräldrar, de har haft en kull kattungar :-)

 

Wilma. En härlig katt-tjej på 10 år. Hon är en supersocial katt som älskar att hälsa våra besökare välkomna. Hon går runt på gården och är nyfiken på alla djur, speciellt ankorna är spännande :-) Följer gärna med på promenad, som en liten hund. Hon är också nyfiken när vi är ute och jobbar med djuren och är gärna nära oss då. Har ni sett hennes fina blå ögon :-)
 

 Mario. En stor ståtlig misse på  10 kg. En riktig SuperMario :-) Han älskar att ligga nära oss i soffan. Gillar att leka med vatten, härliga Mario. Han är lite försiktig av sig men ibland kommer han fram och hälsar på våra besökare. Har ett underbart ljud istället för jamande, han låter liksom glad :-) 

Köpa katt?
Om ni går i tankarna att utöka er familj med katt vill vi verkligen rekommendera er att kontakta Huskatten i Västerås. De är verkligen jätteengagerade och gör ett jättejobbb med att ge övergivna/omhändertagna katter en andra chans i livet. Det finns verkligen alldeles för många katter som behöver ett nytt hem. Våra katter Cloetta, Cosmos och Corinne, som idag är i katthimlen, fick en ny chans tack vare Huskatten. Läs mer på deras hemsida huskatten.com.