Våra katter 

Vi har nu tre katter på gården. Det är vår gammelkatt Corinne som är 14 år. Hon har varit hos oss sedan hon var under året. Sedan 2021 bor även du supermysiga ragdollen Wilma och maine coonen Mario flyttat till oss. De är 8 år gamla.

 

 Corinne. Som bott hos oss i så  många år. Hon är en bestämd tjej som vet vad hon vill. Hon föredrar husse och sover gärna på hans arm. Corinne är en liten nätt tjej på ca 2,5 kg och många tror att hon är en kattunge för hon är så smidig :-) Det gillar hon att höra :-) Hon är gärna med oss när vi är hos alpackorna, men tycker nog att de är lite för närgångna ibland. 

Corinne kom till oss när vi precis flyttade ut på landet. Hon kom tillsammans med sin mamma, Cloetta, en fin ragdolltjej, och sin bror Cosmos. Ni som följt oss på Kolmsthöjdens sociala medier vet att fina fina Cosmos blev sjuk i början av sommaren är nu i katthimlen tillsammans med Cloetta. Men de fick en andra chans i livet och har haft många fina år på gården och vi har många fina minnen tillsammans med dem. 


 

Wilma. En härlig katt-tjej på 8 år. Hon är en supersocial katt som älskar att hälsa våra besökare välkomna. Hon går runt på gården och är nyfiken på alla djur, speciellt ankorna är spännande :-) Följer gärna med på promenad, som en liten hund. Hon är också nyfiken när vi är ute och jobbar med djuren och är gärna nära oss då. Har ni sett hennes fina blå ögon :-)
 

 Mario. En stor ståtlig misse på drygt 9 kg. En riktig SuperMario :-) Han älskar att ligga nära oss i soffan. Gillar att leka med vatten, härliga Mario. Han är lite försiktig av sig men ibland kommer han fram ovh hälsar på våra besökare. Har ett underbart ljud istället för jamande, han låter liksom glad :-) 

Köpa katt?
Om ni går i tankarna att utöka er familj med katt vill vi verkligen rekommendera er att kontakta Huskatten i Västerås. De är verkligen jätteengagerade och gör ett jättejobbb med att ge övergivna/omhändertagna katter en andra chans i livet. Det finns verkligen alldeles för många katter som behöver ett nytt hem. Våra katter fick en ny chans tack vare Huskatten. Läs mer på deras hemsida huskatten.com.